L-V : 730 - 2200

S-D : 800 - 2200

 Cafenea

Înviorarea de dimineață începe in sălile de fitness, aerobic și în piscina Casei EMA, după care mirosul îmbietor de cafea te invită să savurezi într-un cadru elegant și relaxant, buna “licoare” care te pune în mișcare.

Iar cafeneaua noastră oferă fericire pe tavă…adică Happy Coffe, Cafeaua de Gheață sau Frappe-ul Fericirii, preparate cu dragoste și măiestrie, de colegele noastre happy, care te vor contamina de bună dispoziție.

Dăcă vremea este prietenoasă, terasa noastră va fi acaparată de soare, astfel că împreună cu fericirea din cafea sau din frappe, va completa nota relaxantă.

Să nu plecați fără să comandați cea mai cea limonadă și anume, Limonada Senzație. Vitamine și revigorare totală, într-un pahar plin de senzație, limonada a devenit specialitatea casei și am și auzit vorbe cum că anumiți clienți au devenit….dependenți.

!!! Casa EMA nu răspunde de persoanele care în urma consumării Frappe-ului Fericirii, Cafelei de Gheață, Happy Coffe sau Limonadei Senzație, manifestă simptome de hiperactivitate sau hiperfericire .