L-V : 730 - 2200

S-D : 800 - 2200Se deschide piscina cu apă sărată și cea cu hidromasaj!

01 oct. 2023

News image

Se deschide Zona SPA de la Casa EMA

Aniversarea de 12 ani de la deschiderea Casei EMA aduce și servicii noi: deschidem piscina de apă sărată și piscina de hidromasaj nouă! Începem să punem la dispoziție facilitățile pe care le-am gândit în extinderea complexului, așa că de luni, 2 octombrie, se deschid pentru început cele 2 bazine, alături de noua saună uscată, mutată din zona de piscină în zona SPA. Motto-ul nostru este „Relaxant. Activ. Sănătos”. Dacă în primii 12 ani de funcționare ne-am concentrat majoritatea eforturilor pe primele 2 părți, acum punctăm și mai tare pe zona de sănătate, cu bazinul de apă sărată. Iar în curând, veți descoperi că și alte idei de-ale noastre vor fi puse în practică și vor satisface și această componentă importantă. Acesta este încă un pas pentru noi, în drumul spre a deveni un centru complet de activități pentru toate categoriile de vârste. Piscina cu apă sărată a fost o dorință mai veche de-a noastră și o cerință specifică a voastră, așa că ne bucurăm să avem disponibilă această formă de relaxare și tratament. Apa sărată este făcută de noi aici, cu sare adusă de la Praid și știți cu toții ce bună este terapia cu sare în toate formele ei, fie că este vorba de haloterapie (cu aerosoli, din salină) sau talasoterapie (în piscină cu apă sărată). În perioada care urmează vom prezenta mai pe larg aceste beneficii, pentru a fi toată lumea în cunoștință de cauză. În 2020, în timpul pandemiei, am avut oportunitatea să unim clădirea originală cu clădirea nou construită pe locul fostului punct termic de lângă Casa EMA, astfel că partea în care era vechiul bazin de jacuzzi a devenit zonă de legătură, dar și parte din Tribuna Casa EMA, de unde părinții pot urmări îndeaproape lecțiile de înot pentru copii. Acum, în sfârșit, putem să vă punem la dispoziție noul bazin de hidroterapie, mai mare și mai frumos, cu o priveliște frumoasă afară înspre parc.

Intrări individuale și abonamente

Se modifică totodată toată grila de prețuri de la piscină, fiind disponibilă în cel mai scurt timp AICI. Până când vom avea prețurile scrise frumos, uite aici care sunt:
  • Zona de piscină va cuprinde, din 2 octombrie, doar accesul la piscina de înot pe care o știm dintotdeauna (din 2011 adică). Prețul unui bilet va fi de 25 lei pentru copii, elevi/studenți și pensionari și 30 lei pentru adulți, abonamentul lunar pentru copii, elevi/studenți și pensionari va fi 199 lei, abonamentul de 5 ședințe pentru pensionari - 119 lei, iar abonamentele pentru adulți vor fi 219 lei (atât cel lunar cât și cel Family, de 10 ședințe transmisibile, valabile 45 zile)
  • Zona SPA include bazinul de apă sărată, bazinul de hidromasaj și sauna uscată nouă. Intrările și abonamentele disponibile vor include această zona și piscina, deci toate serviciile disponibile în zonele de apă ale Casei EMA. Prețul unui bilet de acces la SPA și piscină va fi de 50 lei pentru copii, elevi/studenți și pensionari și 70 lei pentru adulți, abonamentul lunar pentru copii, studenți și pensionari va fi 309 lei, abonamentul de 5 ședințe pentru pensionari - 229 lei, iar abonamentele pentru adulți vor fi 399 lei (atât cel lunar cât și cel Family, de 10 ședințe transmisibile, valabile 45 zile)
  • Bineînțeles, vom avea în continuare disponibile abonamentele VIP, care includ toată zona de piscină și SPA dar și acces la sala de fitness. Acestea vor avea prețurile astfel: o intrare la sala de fitness și piscina mare - 45 lei, cu abonamentul la 380 lei, iar o intrare fitness și toată zona SPA+piscină - 80 lei, cu abonamentul lunar 500 lei.

Sistem nou de acces, reguli noi

Accesul în noua zonă SPA se va face diferit ca și până acum. Intrarea la piscină și la fitness rămân la fel ca și procedură, dar pentru accesul în zona SPA se va primi o brățară, activată la recepție în momentul achiziției sau intrării, care va permite accesul prin turnichetul aflat la intrarea în zona cu piscinele noi. De asemenea, accesul în piscinele cu apă sărată și de hidromasaj este limitat la 10 persoane pentru primul și 12 pentru al doilea. Sauna va funcționa după un program, astfel că în fiecare zi aceasta va fi închisă între orele 14-16. Un fapt important este că cei care au abonamente valide în acest moment la piscină sau VIP vor avea acces gratuit la această zonă SPA nouă până la finalizarea abonamentului actual, fie că este lunar sau cu ședințe. Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați împreună cu noi de serviciile proaspăt deschise. Fiind o noutate și pentru noi, vă rugăm și să înțelegeți mici dereglaje ce pot apărea ca la orice început. Ne puteți suna pentru mai multe întrebări, ne puteți scrie pe paginile noastre de social media, Facebook și Instagram, unde ne puteți și trimite poze sau review-uri ale experienței voastre la noi. Deci învățăm repede, iar voi ne știți de multă vreme, astfel că suntem siguri că ne vom relaxa în curând fără nici o problemă și ne vom acomoda super repede cu această situație, pentru că tot timpul ne obișnuim rapid cu binele, nu? Ne vedem la piscine! Casa EMA Relaxant. Activ. Sănătos.

Începe școala, se redeschide piscina!

11 sept. 2023

News image

Reîncepe Școala de ÎNOT Casa EMA

Odată cu începerea școlii reluăm activitatea și la piscină! Adulții vin la sport și relaxare încă de dimineață, iar copiii preiau ștafeta după ra 16.00, la Școala de ÎNOT Casa EMA! Antrenorii noștri, Alex, Alin, Anca, Cristi, Florin și Sorin, fac ce știu mai bine, adică să învețe copiii să înoate corect și să îi ghideze spre un stil de viață sănătos, în care sportul este element principal. În fiecare zi a săptămânii, bazinul este rezervat exclusiv pentru lecțiile de înot între orele 16.00 și 19.00. Programările se fac la recepție sau direct la antrenori, așa că dați-ne un telefon la 0773-330.968 și vă ghidăm de acolo încolo. Dacă ați mai fost la lecții de înot și aveți numărul antrenorului preferat, îl puteți suna direct pe el/ea să vă stabiliți programul. Sigur știți deja ce e nevoie pentru înot, nu? Costum de baie, cască, ochelari de înot, șlapi și prosop. Ochelari și căști găsiți la recepție, iar plute și baghete au antrenorii, pregătite pentru toată lumea. Prețul pentru ședințe și abonamente este AICI, alături de toate celelalte prețuri pentru serviciile de la Casa EMA.

Relaxare la piscină

Bineînțeles că ne era dor de sunetul de apă din piscină, așa că ne bucură tare mult să îl auzim de luni dimineață la prima oră. Apa din bazin este din nou la 30 de grade. În săptămâna în care a fost închisă piscina, am făcut curățenie minuțioasă și ne-am asigurat nu doar că apa este de cea mai bună calitate (cum de fapt este în fiecare zi, pentru că recirculă constant și se tratează conform reglemăntărilor), dar și că pereții bazinului sunt ca noi și totul arată bine de tot. Cu excepția perioadei menționate mai sus, în care sunt doar lecții de înot, accesul este permis de dimineață de la 7.30 și până seara la 22.30. Sauna merge până la 12.00 și după 19.00 în timpul săptămânii și toată ziua în weekend.

Nu uităm nici de fitness!

Sigur că între timp mai trecem și pe la sala de fitness, unde Mirela și Mihai te așteaptă cu un program personalizat pentru antrenamente, astfel încât să se potrivească cel mai bine ție și planurilor tale. Ne vedem la piscină, deci, da? Ne mai auzim și povestim pe canalele noastre de social media, Facebook și Instagram. Pe tik-tok pe cine găsim? Sport la treabă! Casa EMA Relaxant. Activ. Sănătos.