S-D : 800 - 2200

L-V : 800 - 2300Ne mărim echipa!

23 Oct 2020

News image

Ești iubitor de sport, dedicat și implicat? Vino să colaborezi cu noi!
Dorim o persoană serioasă, cu experiență și certificat / atestat de Instructor Fitness, care să se alăture familiei Casa EMA! Programul este flexibil, iar colectivul foarte fain!
Găsești jobul și pe pagina noastră de Facebook, poți aplica direct acolo!
Trimite un CV pe adresa office@casaema.ro, sau sună la 0747-026.593 pentru mai multe informații!

Începe Școala cu Greutate 2.0!

25 Sep 2020

News image

Începe școala și la Casa EMA - Școala cu Greutate 2.0! Nu e chiar școala tradițională, dar are menirea de a te educa și îndruma spre un stil de viață mai sănătos, mai activ și de ce nu, mai relaxant! Ai peste 18 ani și duci o luptă cu kilogramele în plus? Programul nostru este soluția pentru a slăbi într-un mod sănătos și frumos! Programul cuprinde trei pachete, astfel îl poți alege pe cel care ți se potrivește cel mai bine: Pachetul Fitness Plus:

  • Abonament Fitness cu antrenor
  • Consiliere nutrițională + supervizare săptămânală cu Simi Pop
  • Pachetul Lipostick fit
Pachetul Aerobic Fit:
  • Abonament Body Fit cu Mirela
  • Consiliere nutrițională + supervizare săptămânală cu Simi Pop
  • Pachetul Lipostick fit
Pachetul Model-Fit:
  • Consiliere nutrițională + supervizare săptămânală cu Simi Pop
  • Pachetul Lipostick fit
  • Tratamente corporale: 1 ședință roll-shape/săptămână, 1 ședință electrostimulare/săptămână
Programul este realizat împreună cu echipa Kaula SPA și include produsul Lipostick Fit, un supliment alimentar inovator pentru reducerea greutății corporale în condiții sigure. Având în vedere calitatea tot mai redusă a nutrienților esențiali din alimente, Lipostick are rolul de accelerare a metabolismului de ardere a grăsimilor și de reglare a digestiei, asigurând elementele necesare pentru o mai bună funcționare a organismului, inclusiv ajutând la îmbunătățirea calității somului. De asemenea, vei avea parte de consiliere nutrițională și supervizare săptămânală, realizată de Simi Pop- tehnician nutriționist, precum și un program de antrenament personalizat, realizat de antrenorii noștri de fitness: Mihai Pop și Mirela Riti! Înscrierile se fac până în data de 5 octombrie, la recepția Casei EMA! Grăbește-te, locurile sunt limitate! Ești pregătit de școală?