L-V : 730 - 2200

S-D : 800 - 2200Casa EMA caută salvapiscin!

24 May 2022

News image

Job sigur

Noi căutăm salvapiscin. Tu ai nevoie de un loc de muncă nou și fain? Vrei să stai toată ziua la SPA? Ei bine, ai venit unde trebuie! La Casa EMA căutăm un coleg înalt care să ajungă să aspire fundul bazinului dar să și petreacă timp de calitate într-un colectiv tânăr și plin de entuziasm și energie. Punem la dispoziție echipament și experiență, răbdare și multe alte resurse. Uite aici ce avem noi la Casa EMA.

Programul de salvapiscin

Comod.

Pachetul salarial

Este foarte interesant, compus din mai multe beneficii. Hai să stăm la o poveste să vezi despre ce este vorba, suntem convinși că are să îți placă!.

Ce trebuie să faci?

Să ne dai un telefon aici: 0773-330.968 sau să ne scrii un mesaj pe pagina noastră de facebook, apoi programăm un interviu să discutăm detalii. De acolo decide providența.

Modificări program lecții de înot

10 May 2022

News image

În atenția tuturor clienților piscinei Casei EMA!!!

În așteptarea startului lecțiilor de înot pentru copiii care beneficiază de subvenția de la primărie, modificăm intervalul orar în care piscina va fi ocupată pentru această activitate. Astfel, începând cu data de 16 Mai 2022, lecțiile de înot se vor desfășura de luni până joi, în intervalul 15.00-20.00, iar vineri 15.00-18.00.

Pentru activitățile de relaxare la piscină, vă așteptăm cu drag de luni până duminică, în afara programului dedicat lecțiilor de înot.