S-D : 800 - 2200

L-V : 800 - 2300Am deschis sala de FITNESS!

26 Jun 2020

News image

Dragi prieteni ai Casei EMA, în sfârșit ne întâlnim la sport, de luni- 15 iunie. Bineînțeles, vom avea de respectat niște REGULI DE DISTANȚARE SOCIALĂ impuse de stat, valabile pentru o perioadă de timp, nu pentru totdeauna. Așadar uite care sunt ele: - programul este de luni până vineri între orele 7.00-23.00 iar în weekend de la 8.00-22.00. - accesul la sala de fitness se face DOAR PE BAZĂ DE PROGRAMARE și ședința este limitată la 60 de minute. Se va intra la ore fixe - un număr limitat de clienți are acces în sală - la intrare vom lua temperatura tuturor. Este obligatorie purtarea măștii până la intrarea în vestiare. - programările se fac la antrenorii Mirela Riti și Pop Mihai Cristian pentru cei care au abonamente cu antrenor - programările pentru cei cu abonamente fără antrenor se fac la recepție - toate abonamentele sunt momentan suspendate până la data de 31 iulie. Le puteți relua în orice moment în această perioadă, până atunci se păstrează la fel cum au fost înainte de 15 martie. - ținuta este OBLIGATORIE PENTRU SALĂ - dușurile la vestiare sunt INTERZISE prin lege - sauna nu va fi funcțională până la ridicarea restricțiilor - dezinfecția aparatelor se face dupa fiecare utilizare de către clienți, cu produsele puse la dispoziție de noi.

Orele de aerobic se reiau și ele, iar programul este pus la dispoziție de antrenoarele noastre, Mirela Riti și Dorina Virginica. Vă rugăm tare mult să respectăm regulile. Ne dorim cu toții să facem din nou sport organizat dar vrem să rămânem cu toții sănătoși. Să ne vedem cu bine!

Happy Day în luna mărțișor!

12 Mar 2020

News image

Luna Martie a început cu promoții speciale de mărțișor, dar încă nu s-au încheiat surprizele! În 19 Martie este Happy Day, ziua cu cele mai fericite reduceri! Joia viitoare sărbătorește primăvara cu o ofertă de nerefuzat: Ai 10 ședințe la piscină, jacuzzi și saună cu abonamentul Happy la doar 199 lei, intrarea la piscină este 20 lei pentru toată lumea, iar abonamentul de fitness este la prețul special de 109 lei! Abonamentul Fitness cu antrenor este și el redus la 239 lei (de la prețul de 259 lei), în caz că ai nevoie de îndrumare! Să începem primăvara cu multă energie, pentru că luna asta suntem mai activi, mai relaxați și mai sănătoși! Abonamentul Piscină Happy este disponibil și online, pe magazinul Casa EMA, de unde îl poți achiziționa direct cu cardul din confortul casei tale! Nu uita, doar joi, 19 martie 2020, este valabilă oferta HAPPY! Vineri prețurile vor reveni la normal!