L-V : 730 - 2200

S-D : 800 - 2200


despre noi

Casa EMA este un centru SPA deschis la data de 1 octombrie 2011 în Bistrița. Este unul din cele mai complexe centre de acest fel din țară, existând o mare varietate de servicii, oferite la cel mai înalt nivel atât locuitorilor orașului nostru cât și celor din zonele limitrofe, județe vecine, turiști din toată țara si internaționali.

  • Piscina este principala atracție oferită de Casa EMA. Este vorba de o piscină de dimensiuni semiolimpice, cea mai mare piscină acoperită din Bistrița. Oaspeții noștri – fie ei copii sau adulți – beneficiază de lecții de înot cu profesori foarte bine pregătiți și entuziasmați.
  • Pentru zilele de vară cu soare puternic, terasa de plajă cu acces din piscină oferă locul perfect pentru bronz, citit sau consumarea unei „Limonade Senzație”, a unei „Cafele de Gheață” sau al unui „Frappe al Fericirii” de la cafenea.
  • Zona de fitness și aerobic răspunde celor mai active dorințe, etalând o suită impresionantă de servicii – și când zicem impresionantă ne referim la calitatea instructorilor – începând de la sala de fitness, cu Paul și Mihai ca și coordonatori și continuând cu Steel Combat cu Mirela Riti, Kangoo Jumps, Freestyler,TRX sau Trambuline cu Dorina Retegan, HIIT cu Paul, HSS cu Mihai Pop, Gimnastică și dansuri pentru copii cu Anne și inclusiv coregrafii pentru nuntă!
  • Casa EMA te învață și ce înseamnă sănătos. Specialiștii noștri propun programe complexe de slăbire și întreținere corporală, care combină partea de mișcare, mai sus definită, cu partea de consultație și proceduri de tip SPA. Discutăm aici de proceduri și tratamente corporale complexe oferite de Kaula SPA (coordonată de Simi Pop). În completare vine salina, cu proprietățile bine cunoscute ale haloterapiei – sarea este adusă de la Praid – și nu în ultimul rând, salonul de cosmetică. Cea mai buna cosmeticiană din Bistrița lucrează cu cele mai bune produse aflate în acest moment pe piața, atât pe partea de tratamente faciale cât și pe partea de epilat, așa că nu ezitați să o vizitați.

Așadar, Casa EMA a devenit un reper pentru orașul și județul nostru în tot ceea ce înseamnă sport și relaxare, reușind să pună la dispoziție o mare varietate de activități de petrecere a timpului liber.

Pentru că avem cu toții nevoie de cineva și ceva cu adevărat „Relaxant. Activ. Sănătos”.

CASA EMA ESTE RĂSPUNSUL !


Cunoaște specialiștii noștri

Nicolae David

Manager General

M-aș descrie în mai puține cuvinte decât lucrurile pe care le fac. Mă simt în largul meu la fiecare nouă provocare și sunt dornic să mă perfecționez. Iubesc să formez echipa alături de care să visez măreț și să-mi îndeplinesc visele cu tact si eleganță.

Mihai Oprea

Administrator

Sunt o persoană ambițioasă și motivată, ma plictisesc ușor și încerc să găsesc tot timpul noi metode de a rezolva lucruri, fie ele de natură personală sau profesională. Îmi place muzica și sportul și practic câte ceva din ambele pentru a menține un echilibru intern.

Dana Ofelia Oprea

Psiholog

Pornind de la principiul că suntem capabili să ne schimbăm folosindu-ne în mod conştient de propriile intenţii şi resurse, în rolul meu de psihoterapeut te voi ajuta să te cunoşti mai bine şi să ajungi să te accepţi, să iei decizii bine-gândite care au fost trecute prin filtrul raţiunii şi să produci acele schimbări pe care ţi le doreşti.

Ştefana Bozeşan

Asistent manager

Sunt o fire veselă şi răbdătoare. Îmi plac oamenii şi tot ce e frumos! Întotdeauna acord atenţie detaliilor şi caut să descopăr mereu lucruri noi!