L-V : 730 - 2200

S-D : 800 - 2200
Pensiunea Casa EMA

Casa EMA primește o nouă dimensiune!

După deschiderea restaurantului ARENA by Casa EMA, de la 1 Aprilie se deschid și camerele de cazare, astfel că devenim un centru de relaxare și sport dedicat nu doar localnicilor, ci și turiștilor. Fără glumă, de data asta!

Cele 10 camere oferă până la 30 de locuri de cazare, în camere duble, triple sau tip studio și sunt pregătite să primească oaspeți din toate colțurile țării și lumii!

Este locul ideal pentru un weekend de relaxare cu familia, centrul SPA oferind multiple servicii în acest sens, de la piscină cu apă dulce semi-olimpică, până la piscine cu hidromasaj sau cu apă sărată și saună. Terasele de plajă și de restaurant funcționează pe toată perioada în care vremea permite iar restaurantul și braseria oferă opțiuni excelente de mâncare gătită sănătos. Mai mult, suntem fix în Parcul Municipal, unde puteți ieși la o plimbare pe jos sau cu bicicletele disponibile la pensiune.

Cluburile sportive sunt de asemenea binevenite, Casa EMA fiind situată în inima orașului, lângă stadionul de fotbal Jean Pădureanu, sala de tenis de masă Gheorghe Bozga, terenuri sintetice de fotbal, terenuri de tenis de câmp și sala polivalentă. În toate aceste spații se organizează competiții sportive, de fotbal, handbal, tenis de masă sau tenis de câmp.

Ne puteți contacta la telefon 0773-330.968 pentru rezervări sau mai multe informații.

Tot pentru rezervări ne puteți găsi și pe booking.com.