L-V : 730 - 2200

S-D : 800 - 2200
Tombola EURO2024 la ARENA by Casa EMA

EURO2024 se vede de pe terasa de vară de la ARENA by Casa EMA, între 14 iunie și 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal a început furtunos, cu meciuri bune și echipe puternice, toate în fața noastră, pe cel mai mare ecran proiectat ever, de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

Luni, 17 iunie, debutează și echipa națională a României, într-un meci din grupa E, împotriva Ucrainei, ocazie perfectă să dăm startul Tombolei EURO2024, cu premii super faine oferite de partenerii noștri, Casa EMA, Ideal Sport, Multimasimex și Flashcard

Ce trebuie să faci?

Să vii la meciuri pe Terasa ARENA by Casa EMA, unde vei primi un tichet de tombolă la fiecare zi de meci până după faza grupelor, meci la care bei măcar o bere rece și bună. Îl completezi frumos cu datele tale și cu echipa pe care o vezi campioană, apoi la final noi vom selecta tichetele care au ghicit campioana și din ele vom trage la sorți 3 câștigători, care vor primi un pachet cu diverse goodies.

Dacă vii la fiecare zi de meciuri din grupe, ai șanse mai mari să câștigi unul din cele 3 premii!

Apropo, berea aia rece și bună de care vorbeam, Carlsberg, este și în promoție 4+1, adică la 4 cumpărate primești una gratis!

Care sunt premiile?

Cele 3 pachete pentru câștigători vor conține următoarele:

Premiul 1: o minge Joma Gioco 2, minge oficială a Federației Române de Fotbal de la Ideal Sport, 1 abonament lunar fitness la Casa EMA, 1 sac sport de la Multimasimex, 1 card personalizat de la Flashcard cu tine sau jucătorul preferat

Premiul 2: un voucher 200 lei de la Ideal Sport, 1 abonament Family Piscină & SPA la Casa EMA, 1 rucsac sport de la Multimasimex, 1 card personalizat de la Flashcard cu tine sau jucătorul preferat

Premiul 3: un fular suporter România de la Ideal Sport, 1 abonament Piscină Relaxare la Casa EMA, 1 rucsac sport de la Multimasimex, 1 card personalizat de la Flashcard cu tine sau jucătorul preferat.

După finala din 14 iulie, desfacem urna cu pricina și selectam biletele care au ales corect câștigătoarea campionatului, apoi le reintroducem în urmă, de unde facem extragerea filmată cu un live pe Facebook, pentru a găsi câștigătorii.

*Datele cu caracter personal colectate vor fi folosite strict pentru a contacta persoanele câștigătoare.