L-V : 730 - 2200

S-D : 800 - 2200
HAPPY DAY la Piscină & SPA

Abonament și intrare la noile piscine cu prețuri reduse

Noile piscine cu apă sărată și hidromasaj au intrat în uz deja de 2 săptămâni, așa că este vremea de o promoție foarte bună, de toamnă, să îți vină mai comod să le testezi.

Astfel că accesul la piscină și la zona SPA este la preț redus joi, 19 octombrie. Intrarea va fi doar 50 lei pentru toată lumea (redus de la 70 lei cât este pentru adulți în mod normal) iar abonamentul de 10 ședințe Family, transmisibil și valabil 45 de zile, va fi 319 lei (redus de la 399 lei cât este de obicei)

Promoția este valabilă toată ziua, achiziția se poate face exclusiv la recepția Casei EMA. Programul de funcționare este de la 7.30 până la 22.00, așa că timp este suficient.

Piscina cu apă sărată și bazinul de jacuzzi s-au deschis in 2 octombrie

Cele două noi piscine au intrat în folosință în 2 octombrie, imediat după aniversarea a 12 ani de activitate a Casei EMA. De atunci prietenii noștri au avut la dispoziție noua zonă SPA (cu sauna nouă, mutată din zona piscinei mari), pentru a se relaxa.

Bazilele au un total de 51 mp iar apa în ambele este încălzită între 33-36 de grade.

Bazinul cu apă sărată este atracția principală și dorința tuturor de multă vreme. Apa este făcută de noi în bazine de retenție de la subsolul clădirii, cu sare adusă de la Praid. Proprietățile terapeutice ale apei sărate sunt binecunoscute și prezentate mai pe larg pe pagina noastră de facebook. Unde, apropo, vă invităm pentru o comunicare mai bună și rapidă. Ne puteți pune întrebări de tot felul, noi vă răspundem cât de bine și repede se poate.

Ne puteți suna și la numărul de telefon 0773-330.968.

Ne vedem la SPA Casa EMA.

Relaxant. Activ. Sănătos.