L-V : 730 - 2200

S-D : 800 - 2200




Se deschide piscina cu apă sărată și cea cu hidromasaj!

Se deschide Zona SPA de la Casa EMA

Aniversarea de 12 ani de la deschiderea Casei EMA aduce și servicii noi: deschidem piscina de apă sărată și piscina de hidromasaj nouă!

Începem să punem la dispoziție facilitățile pe care le-am gândit în extinderea complexului, așa că de luni, 2 octombrie, se deschid pentru început cele 2 bazine, alături de noua saună uscată, mutată din zona de piscină în zona SPA. Motto-ul nostru este „Relaxant. Activ. Sănătos”. Dacă în primii 12 ani de funcționare ne-am concentrat majoritatea eforturilor pe primele 2 părți, acum punctăm și mai tare pe zona de sănătate, cu bazinul de apă sărată. Iar în curând, veți descoperi că și alte idei de-ale noastre vor fi puse în practică și vor satisface și această componentă importantă. Acesta este încă un pas pentru noi, în drumul spre a deveni un centru complet de activități pentru toate categoriile de vârste.

Piscina cu apă sărată a fost o dorință mai veche de-a noastră și o cerință specifică a voastră, așa că ne bucurăm să avem disponibilă această formă de relaxare și tratament. Apa sărată este făcută de noi aici, cu sare adusă de la Praid și știți cu toții ce bună este terapia cu sare în toate formele ei, fie că este vorba de haloterapie (cu aerosoli, din salină) sau talasoterapie (în piscină cu apă sărată). În perioada care urmează vom prezenta mai pe larg aceste beneficii, pentru a fi toată lumea în cunoștință de cauză.

În 2020, în timpul pandemiei, am avut oportunitatea să unim clădirea originală cu clădirea nou construită pe locul fostului punct termic de lângă Casa EMA, astfel că partea în care era vechiul bazin de jacuzzi a devenit zonă de legătură, dar și parte din Tribuna Casa EMA, de unde părinții pot urmări îndeaproape lecțiile de înot pentru copii. Acum, în sfârșit, putem să vă punem la dispoziție noul bazin de hidroterapie, mai mare și mai frumos, cu o priveliște frumoasă afară înspre parc.

Intrări individuale și abonamente

Se modifică totodată toată grila de prețuri de la piscină, fiind disponibilă în cel mai scurt timp AICI. Până când vom avea prețurile scrise frumos, uite aici care sunt:

  • Zona de piscină va cuprinde, din 2 octombrie, doar accesul la piscina de înot pe care o știm dintotdeauna (din 2011 adică). Prețul unui bilet va fi de 25 lei pentru copii, elevi/studenți și pensionari și 30 lei pentru adulți, abonamentul lunar pentru copii, elevi/studenți și pensionari va fi 199 lei, abonamentul de 5 ședințe pentru pensionari – 119 lei, iar abonamentele pentru adulți vor fi 219 lei (atât cel lunar cât și cel Family, de 10 ședințe transmisibile, valabile 45 zile)
  • Zona SPA include bazinul de apă sărată, bazinul de hidromasaj și sauna uscată nouă. Intrările și abonamentele disponibile vor include această zona și piscina, deci toate serviciile disponibile în zonele de apă ale Casei EMA. Prețul unui bilet de acces la SPA și piscină va fi de 50 lei pentru copii, elevi/studenți și pensionari și 70 lei pentru adulți, abonamentul lunar pentru copii, studenți și pensionari va fi 309 lei, abonamentul de 5 ședințe pentru pensionari – 229 lei, iar abonamentele pentru adulți vor fi 399 lei (atât cel lunar cât și cel Family, de 10 ședințe transmisibile, valabile 45 zile)
  • Bineînțeles, vom avea în continuare disponibile abonamentele VIP, care includ toată zona de piscină și SPA dar și acces la sala de fitness. Acestea vor avea prețurile astfel: o intrare la sala de fitness și piscina mare – 45 lei, cu abonamentul la 380 lei, iar o intrare fitness și toată zona SPA+piscină – 80 lei, cu abonamentul lunar 500 lei.

Sistem nou de acces, reguli noi

Accesul în noua zonă SPA se va face diferit ca și până acum. Intrarea la piscină și la fitness rămân la fel ca și procedură, dar pentru accesul în zona SPA se va primi o brățară, activată la recepție în momentul achiziției sau intrării, care va permite accesul prin turnichetul aflat la intrarea în zona cu piscinele noi.

De asemenea, accesul în piscinele cu apă sărată și de hidromasaj este limitat la 10 persoane pentru primul și 12 pentru al doilea.

Sauna va funcționa după un program, astfel că în fiecare zi aceasta va fi închisă între orele 14-16.

Un fapt important este că cei care au abonamente valide în acest moment la piscină sau VIP vor avea acces gratuit la această zonă SPA nouă până la finalizarea abonamentului actual, fie că este lunar sau cu ședințe.

Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați împreună cu noi de serviciile proaspăt deschise. Fiind o noutate și pentru noi, vă rugăm și să înțelegeți mici dereglaje ce pot apărea ca la orice început. Ne puteți suna pentru mai multe întrebări, ne puteți scrie pe paginile noastre de social media, Facebook și Instagram, unde ne puteți și trimite poze sau review-uri ale experienței voastre la noi.

Deci învățăm repede, iar voi ne știți de multă vreme, astfel că suntem siguri că ne vom relaxa în curând fără nici o problemă și ne vom acomoda super repede cu această situație, pentru că tot timpul ne obișnuim rapid cu binele, nu?

Ne vedem la piscine!

Casa EMA

Relaxant. Activ. Sănătos.