L-V : 730 - 2200

S-D : 800 - 2200




Abonamentul „Fără Păcăleală” la lecții de înot

Lecții de înot la un preț redus!

Promoția lunii aprilie începe chiar de 1, ziua păcălelilor, dar suntem cât se poate de serioși! Lecțiile de înot cu antrenor au preț redus între 1 și 8 aprilie inclusiv, adica doar 289 lei pentru abonamentul de 10 ședințe, față de 329 lei cât costă de obicei.

Instructorii noștri nu se lasă până nu știm toți să înotăm corect 🏊. Tot ce trebuie să faceți voi e să vă luați un Abonament „Fără Păcăleală”, să vă echipați, iar de restul se ocupă unul din instructori de la Casa EMA, la alegere: Alex, Alin, Anca, Cristel, Florin sau Sorin.

Programul lecțiilor de înot este de luni până joi, între 16 și 19, iar programarea se poate face cu un telefon la recepție, la 0773-330.968, mesaje pe paginile noastre de social media, Facebook sau Instagram, sau direct la antrenorul preferat. Acum avem la dispoziție și noile vestiare speciale pentru copii de la subsol, așa că avem spațiu mai mare de mișcare.

ARENA by Casa EMA, „sala de așteptare” potrivită pentru lecții

Noul restaurant din incinta Casa EMA oferă un loc excelent de unde poți urmări lecțiile de înot și în același timp poți savura o cafea sau ceva de-ale gurii super bun și gătit sănătos. Dacă nu găsești, colegele noastre te ghidează înspre restaurant. Meniul, poze și alte detalii despre ARENA by Casa EMA le găsești pe pagina de facebook dedicată special, ARENA by Casa EMA

Nu ratați promoția, pentru că din 9 aprilie prețurile revin la cele obișnuite. AICI aveți lista cu toate serviciile și prețurile de la Casa EMA.

Casa EMA

Relaxant. Activ. Sănătos.