L-V : 730 - 2200

S-D : 800 - 2200




ARENA by Casa EMA

Restaurantul cu mâncare gătită sănătos de la Casa EMA

ARENA by Casa EMA se află în incinta centrului SPA Casa EMA, oferind un meniu variat, potrivit pentru orice parte a zilei, orice vârste și orice dorințe și obiceiuri culinare.

Este format din 2 zone:
– zona de braserie pentru piscine, cu acces direct din bazine, în costume de baie, pentru când faci o pauză de la sport și relaxare și ai nevoie de ceva buuun de mâncat și ceva tot buuun de băut
– zona de restaurant propriu-zis, cu acces direct de afară, fix lângă intrarea principală de la Casa EMA.
Meniul este unul spectaculor în sine, cu preparate diverse, de la pizza, paste, burgeri sau mici, toate gătite într-un mod sănătos și cu materie primă de cea mai bună calitate de echipa noastră de bucătari iscusiți și cu experiență.
Bineînțeles că vine completat în majoritatea zilelor de joi surprize. Pregătim seri tematice, cu preparate din bucătării internaționale: japoneză, chineză, indiană sau grecească. Mai mult, organizăm seri de board games și plănuim diverse evenimente de entertainment.

Terasa de vară

La finalul primăverii va fi funcțională și terasa de vară din curte, unde vom avea meniu special atât pentru mâncare cât și pentru băutură. Vom putea urmări împreună și meciuri proiectate de la Campionatul European de Fotbal, cu bere și chipsuri home-made.

Evenimente private

Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri pentru evenimente private – nunți, botezuri, majorate, zile de naștere sau altele