L-V : 730 - 2200

S-D : 800 - 2200




Din 15 ianuarie, piscina Casa EMA se va închide pentru o scurtă perioadă!

Dragi prieteni ai Casei EMA,
Piscina noastră se va închide începând cu data de 15 ianuarie pentru scurt timp, deci ne vedem la înot până vineri, 14 ianuarie, inclusiv.
Sala de fitness rămâne totuși deschisă normal, cu program de funcționare de luni până vineri, între orele 8-21.
Din păcate, reglementările în vigoare, generate de pandemia de Covid, nu ne permit să funcționăm la capacitate maximă. În ultimele luni nu am avut voie să vă primim pe toți și asta ne-a afectat din toate punctele de vedere.
Mai nou, creșterile de preț la gaz și curent au devenit insuportabile, deja depășind doar ele încasările pe care le realizăm lunar.
Momentan nu putem să privim cu foarte mult entuziasm și speranță în viitor, dar cu toate astea ne dorim să revenim cât de repede, să continuăm legătura asta puternică pe care am creat-o în apă în toți acești ani de când funcționăm.
Vă promitem că facem tot posibilul să ne revedem cât mai curând și să vă oferim cele mai bune condiții.
Între timp, lucrăm la extindere și îmbunătățirea spațiilor existente.
Toate abonamentele aflate în perioada de valabilitate, atât la relaxare cât și la lecții de înot, se suspendă începând cu data de 15 ianuarie și se reiau la revenire.
Vă mulțumim tuturor pentru sprijin și vă îndemnăm să aveți grijă de sănătatea voastră, pentru a ne putea întâlni din nou la înot în cel mai scurt timp.
Sport la treabă!
#piscina #inchidere #casaema #bistrita