S-D : 800 - 2100

L-V : 730 - 2200




Când performanța își intră în drepturi…

Fetele noastre sunt super! În perioada 20 – 23 martie 2019, Ruxandra Brehar, Beatrice Chibulcutean și Daria Drăgan au participat la Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori desfășurat la Bacău. Pe lângă faptul că fiecare și-a depășit performanțele de până acum, Ruxandra a obținut medalia de bronz la proba 50 m bras la categoria tineret, iar Beatrice s-a clasat pe locul 10 la juniori în Finala B la proba de 200 m fluture. Felicitări fetelor, antrenorului lor Alex Gabor și părinților!

Ca de altfel, tuturor copiilor de la Clubul Sportiv Casa EMA le admirăm devotamentul, răbdarea,  ambiția, colegialitatea și prietenia. Zilnic se antrenează temeinic și e o delectare să-i vezi la treabă, să fii martorul evoluției lor ca sportivi. Plus că au rezultate foarte bune și la școală. Să admirăm și să aplaudăm tot ceea ce noi nu putem face: o lungime de bazin în 10 secunde indiferent de stilul de înot :).

Deci se poate! Pașii sunt simpli și Casa EMA are condițiile necesare pentru ca un copil să ajungă la performanță:

  1. Trebuie să-ți placă apa
  2. Îți cumperi un abonament la lecții de înot (10 ședințe la 239 lei) cu oricare dintre antrenorii noștri: Alex, Alin, Anca, Cristi, Florin, Olimpia, Sorin și începi inițierea
  3. După un timp vei fi evaluat și vei trece la o grupă de avansați
  4. Dacă vrei mai mult și antrenorul consideră că poți mai mult, ești liber să alegi să te legitimezi în Clubul Sportiv Casa EMA și să începi munca pentru performanță (unde abonamentul este de 220 de lei pe lună, cu antrenamente zilnice de câte 2 ore)
  5. Apoi urmează concursurile și competiția cu tine însuți!

Noi le dorim tuturor copiilor din Club să ajungă cei mai buni pe plan internațional, să ducă mai departe moștenirea lăsată de Nadia, Hagi și Năstase!

Succes pe toate planurile, copii faini!