L-V : 730 - 2200

S-D : 800 - 2200




Abonamente scutite de impozit pentru angajați!

Alege avantajul de a fi client și partener Casa EMA!

Cei mai buni angajați sunt cei multumiți și fericiți! Pentru aceasta, ei au nevoie de sănătate, condiție fizică și psihică bună. De aceea există Casa EMA, cel mai mare complex sportiv din Bistrița, care oferă servicii de calitate indiferent de anotimp și starea vremii, pe întreaga perioadă a anului.

Cadru legal

Odată cu promulgarea Legii 34/2023, ale cărei detalii le găsiți AICI, societățile pot acorda angajaților abonamente la sălile de fitness/bazele sportive în limita a 400Euro pe an, scutind plata CAS, CASS și a impozitului aferent acestor drepturi.
Dumneavoastră puteți utiliza acest instrument de fidelizare a propriilor angajați, oferind în pachetul salarial abonamente la serviciile derulate de operatorii ce au obiectul de activitate Cod CAEN 9311 – Activități ale bazelor sportive, 9312 – Activități ale cluburilor sportive, 9313 – Activități ale centrelor de fitness.

Propunerea Casei EMA

Oferta noastră cuprinde toate serviciile oferite în cadrul complexului sportiv Casa EMA, cu o reducere permanentă de 10% față de prețul de listă pentru grupuri de până la 10 anagajați sau de 15% pentru grupuri mai mari de 10 angajați.
În abordarea acestei facilități aplicabile de la data de 1 februarie 2023, dorim să devenim parteneri serioși ai angajatorilor deschiși către utilizarea unor astfel de instrumente în scopul fidelizării angajaților, astfel că vom demonstra flexibilitate și atractivitate oferind abonamente si servicii ce pot fi accesate si de membrii de familie.

Oferta poate fi accesată foarte simplu! Avem posibilitatea incheierii unui contract, apoi alegeți cuantumul bonusului ce doriți să-l oferiți angajaților, iar noi eliberăm facturi și cardurile de acces la servicii. Angajații pot beneficia de serviciile Casei EMA oricand doresc în decursul anului. Practic, angajații dumnevoastră se prezintă la recepție cu cardul și aleg din lista de prețuri ce serviciu doresc în cuantumul sumei achitate de societatea parteneră.

Lista de prețuri poate fi consultată AICI.

Facilități

Complexul Casa EMA dispune de o sală de fitness modernă, spațioasă, atent întreținută și cu antrenori profesioniști.
Piscina complexului sportiv Casa EMA este principala atractie, are dimensiuni semiolimpice, și satisface atât cerințele înotătorilor avansați, cât și pe cele ale începătorilor pentru care avem antrenori de înot pregătiți și dornici de a oferi servicii de calitate angajaților dumneavoastră sau membrilor familiilor acestora. Temperatura apei din piscină este menținută permanent la 30C, iar dezinfecția este asigurată în regim continuu de sistemele automatizate pe bază de Ozon și Clor. Tratarea aerului din incintă este făcută cu sisteme profesionale de dezumidificare și ventilație.
Lista serviciilor o găsiți AICI.

Cum ne contactați

Dacă am reușit să vă stârnim măcar puțin interesul unui astfel de parteneriat, vă propunem să nu ezitați să ne contactați pentru a aprofunda discuțiile și a găsi soluții reciproc avantajoase, pintr-un telefon sau un mail către unul din colegii noștri. Discutăm și adaptăm soluțiile după nevoile și dorințele tale.

Mihai Oprea – administrator Casa EMA – 0742-418.025 mihai@casaema.ro
Nicolae David – manager Casa EMA – 0747-026.593 office@casaema.ro