S-D : 800 - 2100

L-V : 730 - 2200


Cupa Casa EMA

Cupa Casa EMA este o competiție de înot ce are la bază următoarele obiective:

  • Promovarea și dezvoltarea natației pe plan județean și regional;
  • Verificarea nivelului de pregătire al sportivilor aparținând cluburilor participante;
  • Dezvoltarea spiritului de competitivitate și menținerea motivației sportivilor;

Locaţia: Bistrița – Complexul Sportiv și de Agrement Casa EMA (bazin 25 m) str. PARCULUI, nr. 2 bis jud Bistrița-Nasăud

Data: 21 Octombrie 2017 (sâmbătă);

Participanţii: Sportivii cluburilor invitate de organizatori (copii născuţi în 2001 și mai mici )


Despre noi

Clubul Sportiv Casa EMA s-a înființat în anul 2012 și este afiliat Federației Romane de Natație și Pentatlon Modern.

Clubul este asociat Complexului SPA Casa EMA și este format dintr-o echipă tânără de sportivi talentați care iubesc și practică de mai mult timp înotul, antrenați de către profesorul Alex Gabor.

Suntem mândri de echipa noastră de înot, care a obținut rezultate notabile la numeroase competiții naționale și regionale de înot, printre care:

  • O medalie de bronz la juniori în cadrul Campionatelor Naționale de Înot 2017, la proba de Ștafetă 4x100 mixt, formată din echipa exclusiv bistrițeană: Sorana Gherman, Ruxandra Brehar, Catalina Moldovan și Daria Drăgan
  • Trei medalii la Campionatul Naţional de Poliatlon 2014: la probele 4x50 m liber (locul II), 4x100 m liber (locul III) şi 4x100 mixt (locul III).

Înscrierile la Clubul Sportiv Casa EMA sunt continue, astfel încât toți copiii talentați care urmează cursuri la Școala de ÎNOT Casa EMA, la nivel de inițiere sau avansați, se pot alătura grupei de performanță.

Lecțiile de înot se desfășoară la piscina Casa EMA, sub îndrumarea instructorilor noștri profesioniști: Pușcaș Olimpia, Alex Gabor, Florin Moldovan, Andrei Barteș, Cristel Chindea, Sorin Gherasim, Gabi Biriș și Horea Ștefănescu.

Clubul Sportiv Casa EMA continuă să țină ștacheta sus în înotul bistrițean, având o echipă dedicată care se pregătește intens la fiecare antrenament.

Antrenori & Sportivi

Alex Gabor

antrenor

14.03.1990

Brehar Ruxandra

sportiv

2002

Chibulcutean Maria-Beatrice

sportiv

23.11.2004

Gherman Paula-Sorana

sportiv

20.03.2002

Dragan Daria-Cristiana

sportiv

24.08.2003

Nalat Denis

sportiv

2008

Hobincă Alexandru

sportiv

2009

Mureșan Sara

sportiv

2008

Andrei Avram

sportiv

2009

David Avram

sportiv

2008

Laurențiu Platon

sportiv

2009

știri

Dorim să dezvoltăm sportul de performanță în județul nostru, în special pe domeniul natației, prin implicarea și crearea unor proiecte care să atragă cât mai mulți adepți ai acestui sport frumos. Organizăm concursuri și participăm la numeroase competiții regionale sau naționale organizate de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în toată țara. Avem o echipă de profesioniști: antrenori și sportivi talentați și dedicați, care iubesc înotul!

Când performanța își intră în drepturi...


Fetele noastre sunt super! În perioada 20 - 23 martie 2019, Ruxandra Brehar, Beatrice Chibulcutean și Daria Drăgan au participat la Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori desfășurat la Bacău. Pe lângă faptul că fi...

Cupa Casa EMA la Înot ediția a 9 a


Cupa Casa EMA  se organizează  în acest an în 12 octombrie 2019, la Bistrița, bazinul de înot al complexului Casa EMA. Avem ...


Galerie